Ons verhaal

Bar Bistro Biarritz is een directe verwijzing naar de Franse badplaats Biarritz aan de Atlantische kust. Een stad met een rijke historie als mondain vakantieoord. Haar stadsgezicht wordt bepaald door imposante architectuur met zichtbare Art Deco invloeden aan de ene kant en de authentieke vissershaven aan de andere kant. De levendige surfcultuur zorgt daarnaast voor een relaxte sfeer. Geniet van een cocktail op strandslippers en zie de zon in de zee verdwijnen om plaats te maken voor het bruisende nachtleven.

Het idee achter Bar Bistro Biarritz is voortgekomen uit een diepgewortelde liefde voor de Franse levenswijze, de wijnen, de keuken, de kazen,...

Wij, Caspar en Kristie, hebben als Bourgondiërs het Franse land verkend. Zijn neergedaald in de Champagnekelders in Reims, hebben gefietst door de beroemde wijnvelden van de Bourgogne, geluncht in vergeten straatjes van Saint-Tropez. En genoten van langoustines en witte wijn in de vissershaven van Biarritz en afgesloten met een cocktail toen de zon al lang onder was.

Samen met ons keukenteam Claudia & Richard willen we graag een poging wagen om een beetje Frankrijk in Breda tot leven te brengen. 

Goed eten vraagt om goed gezelschap, u bent van harte welkom!